Irány a Cuha-völgy!

FMH - Április 25-én harmadik alkalommal rendezik meg a Cuha-völgyi vasút ünnepét. Az idei program minden eddiginél gazdagabb.

feol.hu

A Magas-Bakony talán legszebb részébe, az országos hírűen szép Cuha-patak völgyének vadregényes sziklaszurdokába viszi a túrázókat a 2009. április 25-i "Természetjáró különvonat", amely Székesfehérvár – Veszprém – Zirc – Porva-Csesznek – Vinye – Bakonyszentlászló útvonalon közlekedik oda és vissza. Köszönhetően az érintett önkormányzatok, civil szervezetek, természetbarátok összefogásának – a Veszprém – Zirc – Győr vasútvonal kikerült a megszűntetésre szánt vasútvonalak közül. A vasútvonal további védelme és fejlesztése érdekében 2008-ban megalakult a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség.

A kedvezményes árú különvonaton való utazás egyúttal egy kivételes lehetőség is a természeti szépségekben gazdag vonalszakasz és környékének megismerésére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!