Gyors szemtanú, gyors elfogás - hamar meglett a pénztárca

Székesfehérvár - Negyed órán belül fogtak el két tolvajt a fehérvári rendőrök. A tettesek egy idős hölgy pénztárcáját lopták el, ám kitartó szemtanúba futottak.

feol.hu

Kedden 15 óra 30 perc körüli időben érkezett bejelentés, amely szerint a Palotai út 67. számú társasház mögötti területen két férfi egy idős néni szatyrából elvette a pénztárcáját.
 
A bejelentő férfi az elkövetők után indult.
 
A kapitányság ügyeletével folyamatosan vonalban maradt a szemtanú, aki elmondta a két elkövető részletes és pontos személyleírását, így erről a helyszínre nagy erőkkel induló járőrök és a nyomozók is rögtön tudomást szereztek. A bejelentő e közben „közvetítette” a menekülési útvonalat is, azonban a Rózsa ligetnél sajnos szem elől tévesztette őket.
 
A helyszínre irányított rendőrök a Mészöly Géza utca, Malom utca, Bregyó-köz, Ligetsor által körülvett területet és környékét el kezdték átvizsgálni, illetve elkezdték a személykeresést, tanúkutatást.
 
15 óra 45 perc körüli időben, alig 15 perccel az elkövetés után a nyomozók a személyleírásnak megfelelő, gyalogosan menekülő két személyt a Fürdősoron elfogták.
 
A tetteseket a bejelentő szemtanú, majd a sértett is felismerte, elfogásuk után előállították őket. Az ügyben lopás miatt az elkövetők őrizetbe vétele mellett indított eljárást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság - tájékoztatott Németh-Kész Mónika rendőr százados a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!