A halállományt védenék

Együttműködési megállapodást írt ma alá Fejér megye rendőrfőkapitánya és a Horgász Egyesületek Fejér Megyei Szövetségének elnöke. A két aláíró közös célja, hogy a Fejér megyében lévő vízterületek halállományát, illetve annak életterét megóvják

feol.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és a HOFESZ közötti együttműködés nem új-keletű dolog. A főkapitányság már majdnem egy évtizede jó kapcsolatot ápol a megyei szervezettel, a két fél azonban szükségét érezte a közös cél újbóli megerősítésének. Ami nem más, mint a HOFESZ halászati hasznosításába tartozó fehérvárcsurgói és pátkai tározók, illetve a székesfehérvári Palotavárosi tavak, valamint a HOFESZ tagszervezeteinek vízkezelő egyesületeinek hasznosításába tartozó horgászkezelésű vízterületeken a bűncselekmények, szabálysértések és a vízi balesetek megelőzése, valamint a meg nem engedett eszközökkel és módszerekkel történő orvhalászat visszaszorítása, az esetleges elkövetők tettenérése.
A megállapodás aláírásakor dr. Simon László r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány szorgalmazta a rendőrjárőrök, körzeti megbízottak és a szövetség tagjainak közös járőrözését. Kihangsúlyozta a közös megjelenés fontosságát.
 Iván János, a HOFESZ elnöke elmondta, hogy a jelen megállapodás egy keretet adna a szabálysértések megfékezésének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!