Morvai Krisztina: előrehozott választások kellenek

Székesfehérvár - "Visszaköveteljük majd a gyanús, piszkos privatizációs ügyletek során eladott vagyont", jelentette ki lapunknak szombaton este Morvai Krisztina, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Európai Parlamenti listavezetője. A Jobbik politikusa a fehérvári Technika Házában tartott fórum előtt beszélt az újságírókkal.

Tihanyi Tamás


Kérdésünkre Gyurcsány Ferenc szombati bejelentésére így reagált:
- Történelmi pillanat ez, hiszen a Jobbik elnöke, Vona Gábor felszólította Orbán Viktort arra, hogy mindent tegyen meg egy előzetes parlamenti választások érdekében - kommentálta az eseményeket Morvai Krisztina. A Jobbik politikusa hangsúlyozta: Magyarország a magyaroké, vissza kell szereznünk a hazánkat azoktól, akik azt túszul ejtették. Morvai Krisztina ezután jogászként is sokat szólt olyan súlyos jogsértésekről, amelyek véleménye szerint elfogadhatatlanok Európában.
- Itt az idő, és itt a pillanat a határozott kiállásnak,  mert nem lehet tartani, hogy a tisztességes munkából  élő emberekkel fizettetik meg a gazdasági válság okozta károkat azok, akik annak okozói.  A károkat fizesség meg azok, akik azt előidézték - szögezte le.
Morvai Krisztina székesfehérváron szombaton este úgy fogalmazott, történelmi pillanat a mai, előre hozott választások kellenek!     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!