Eltűnt egy 19 éves fehérvári fiú

<b>Székesfehérvár</b> - Vasárnap reggel Bence elment otthonról azzal, hogy röplabdameccsre készül, Nyíregyházára. A Piac térről induló csapatbuszhoz azonban már nem érkezett meg...

Móré Erzsébet

Kétségbeesett  kéréssel  kopogtatott be hétfőn délben  szerkesztőségünkbe  Tóth Árpád, az eltűnt 19 éves  Tóth Bence  édesapja. Elmondta,  hogy a fiú vasárnap reggel   ment  el fehérvári otthonából, a Hajnal utcából. Azóta  nem tudnak róla.  Vasárnap délután  telefonon próbálták felhívni,  de  mint kiderült,  a telefont korábban  eladta,  így nem érték el.  A rendőrségen a  család  hétfőn tett  bejelentést,  a  fiú ellen  azóta országos  körözést  adtak ki.  
Tóth Bence (képünkön) a Szent István Szakközépiskolában 12. osztályos,   tejtermékfeldolgozó  szakmát  tanul.   
A fiú  nyurga, nyakigláb - ahogy édesapja mondja,  1 méter 90 centi magas, sportos  testalkatú, időnként szemüveget hord. Amikor elment, hátizsákot vitt magával,  terepmintás  katonanadrágot  és fekete bőrdzsekit  viselt.  Jellegzetes a  pólója: feketészöld színű és   Nagy-Magyarország  matrica  van rajta, meglehetősen feltűnő.  
Az édesapja elmondta, hogy a fiú nem bulizós, sőt  egyedül  nem nagyon szokott  járkálni, ugyanis  egy  kisgyermekkori  betegsége miatt   nem tökéletes a tájékozódási képessége, ezért  például akár el is  tévedhetett.
Bence  nemrégiben gitárt vett, ezért a  szülei  arra is godolnak,  hogy  új, zenész baráti köre  alakulhatott ki az utóbbi időben. Ha valaki  látta, értesítse a rendőrséget - kérik a szülők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!