Bulvár

2009.07.20. 12:44

Újabb bizarr hírek Jackson körül - az orvosa gyermekei apjának vallja magát

Michael Jackson két idősebb gyermeke biológiai apjának vallja magát Arnold Klein. A nyíltan meleg Kleint, aki a közelmúltban elhunyt sztár orvosa volt, a Jackson gyerekek "Arnie bácsiként" ismerték - számolt be a Jackson-saga új fejleményeiről egy hétvégi brit bulvárlap.

feol.hu

A Sunday Mirror szerint a dúsgazdag, 65 esztendős bőrgyógyász azt mondta baráti körben, hogy maga akarja megkapni a 12 éves Prince Michael és a 11 éves Paris feletti felügyelet jogát, mert ő a vér szerinti apjuk.
Az énekes halála óta Jackson mindhárom gyermeke a nagymama, Katherine Jackson ideiglenes gyámsága alatt van, egy Los Angeles-i bíróság a pénteki tárgyaláson augusztus 3-ra halasztotta a végleges gyámság megítéléséről szóló eljárás kezdetét.
A brit bulvárlap jól tájékozott forrásokra hivatkozva állította, hogy Klein már ügyvédje segítségét kérte lehetőségeivel kapcsolatban.
Barátai szerint az orvos be tudja bizonyítani, hogy ő a gyermekek apja. A férfi ötvenedik születésnapján, 1995-ben merült föl az ötlet, aminek nyomán Jackson, aki állítólag nemzésképtelen volt, megkérte Kleint, akit szuperintelligensnek tartott, hogy spermadonorként legyen a gyerekei apja. (Hétéves, harmadik kisfiáról nem lehet tudni, hogy ki volt biológiai apja és anyja.)
Az orvos a donorságért nem fogadott el pénzt, de a hallgatásáért megfizették a lap szerint.
A gyermekeket Rowe hordta ki. Klein pedig szinte a család részévé vált: "nagybácsiként" gyakran látogatott el hozzájuk, és velük töltötte az ünnepeket, például a legutóbbi karácsonyt is.
"Ezek a legragyogóbb és legjobb magaviseletű gyerekek, akikkel valaha is találkoztam" - idézte Klein szavait a vasárnapi bulvárújság.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!