Bulvár

2015.07.01. 12:34

Magic Mike XXL: egy igazi road trip movie

Visszatérnek a srácok, akik világszerte elkápráztatták a közönséget a Magic Mike show-val. Ezúttal azonban a csúcsra törnek A lebilincselő történet új nézőpontból mutatja be a legmerészebb, legszexibb és legizgalmasabb táncképeket, amiket valaha láthattunk a szélesvásznon.

Három évvel azután, hogy Mike Lane kilépett a sztriptíz reflektorfényéből és életmódot változtatott, rájön, hogy egy lélekölő mókuskerékben tapos. Saját üzleti vállalkozása felőrli, s a lány, akiről azt gondolta, az egyetlen és igazi, már nincs jelen az életében. De nem csak erről van szó. Channing Tatum, aki ismét a címszereplő és egyben a Magic Mike XXL producere is, így értelmezi a folytatást: Biztosan érezted már azt, hogy valami fontos hiányzik az életedből. Ő Mike Lane most nincs bekapcsolva , nem úgy működik, ahogyan akkor, amikor táncolhatott.

Mike-ot nem a pénz, a nők, a partyk, vagy a hírnév érdekli. A tánc volt a szenvedélye. És a csapat. A legjobb barátai

Tatum így mesél Mike-ról: Az első filmben elutasította ezt a fajta életmódot, attól tartott, semmi másra nem képes, bizonyítani akart. De most, hogy hosszú ideje más életet él, egyre szívesebben emlékszik mindenre, ami jó és szórakoztató volt, és a legfontosabbakra, a srácokra, és vad kalandjaikra. Lehet, hogy nem volt mindig minden tökéletes, de szerette a fiúkat, s nagy időket éltek meg együtt. Mike keményen dolgozik, mióta elhagytuk őt az előző film záróképében. Azon a ponton találkozunk vele ismét, ahol rájön, szüksége van a varázslatra, a fényre, a színpadra. Szüksége van arra, hogy felrázza kicsit az életét.

Itt az ideje, hogy kimozduljon, és azt csinálja, amit a legjobban tud. Így aztán, amikor megkeresik őt a Myrtle Beach-i sztriptíz szerződésével ami egy olyan esemény, amely minden ízében legalább olyan felháborító, mint amilyennek hangzik , Magic Mike nem tud ellenállni.

A Magic Mike XXL rendezője, Gregory Jacobs a mozinézők szentimentális érzelmeire apellál, amikor azt mondja: Tudni akartam, mi történik ezekkel a srácokkal. Szeretem ezeket a karaktereket, és a lehetőség, amit ebben a történetben kapnak, igazán izgatott engem, nem mellékesen Mike szempontja is, hogy megkapja a szerződést és visszaszerezze a barátait. Mike rájön, mennyire hiányoznak neki a srácok, s hogy ő is nekik. Éreztem, hogy jó lesz, ha ismét összeállnak, és csinálunk egy jó kis road trip movie-t.

A film nagy része fikció, bár van néhány eleme, amit Tatum saját ifjú éveinek táncos tapasztalata ihletett. Az egyik ilyen valós elem Channing életében az a nap, ami újra a sztriptíz szerződéshez vezet mondja a forgatókönyvíró Reid Carolin, aki együtt Nick Wechslerrel, Jacobsszal és Tatummal újfent a csapat tagja. Megpróbáltuk már az első filmbe beágyazni, de annyira erős történet, hogy megáll önmagában.

A színészek legalább annyira boldogok voltak, hogy részesei lehetnek az utazó show-nak, mint a karakterek, akiket megformáltak. Egy pillanatig sem unatkoztunk mondja Joe Manganiello, szerepe szerint Big Dick Richie (BDR), aki a tökéletes Ken (Matt Bomer), a latinos érzést hozó Tito (Adam Rodriguez), a vad Tarzan (Kevin Nash), és a szabadon szárnyaló Tobias (Gabriel Iglesias) partnere. Amikor az első film castingja zajlott, egyikünknek sem volt fogalma, mi lesz ez a fajta kémia, ami összetart minket. Aztán egyszerűen csak működött a dolog. Greg nagy szíve és érzékenysége átsüt a produkción, azt gondolom, a legjobbat hoztuk ki egymásból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!