Bulvár

2016.11.08. 14:30

Gordon 50, és munkaerőt keres

London - Az köztudott, hogy Magyarországon nagy a kereslet képzett vendéglátóipari szakemberekre, de hasonló cípőben jár az 1966. november 8-án született, tehát éppen ötvenéves Gordon Ramsay chéf is.

Kocsis Noémi

Hogyha nem sérül le végleg és marad focistának, ami eredetileg lenni akart, a pályákon uralkodó viszonyokat tekintve még egészen normális, elviselhető, sőt, egynémely futballistákat elnézve kifejezetten kedves, vonzó ember lenne emberünk. No, de nem az. Kerek ünnepeink rendszeresen összegyűjti a sajtó, hogy Ramsay hogyan bánik el verbálisan a különböző tévés szakácsműsorai, konyhai kiszavazóshow-i (pl. A pokol konyhája) tájékára merészkedő boldogtalan szakácssüvölvényekkel.

By Allan warren - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0

Íme, néhány örökbecsű Ramsay-beköpés:

"Bárcsak beugranál a sütőbe! Sokkal könnyebb lenne az életem!"

"Hát én ezt még egy sertésfarmon sem szolgálnám fel!"

"Úgy néz ki, mint egy bölény pénisze. Mi ez a sz ?"

Lehet, ezért nagyocska a fluktuáció Ramsay több, mint húsz éttermében szerte a világon - mert egyedül a 9 angliai egységbe közel száz betöltetlen állásra várja a bátrakat, a recepcióstól a bártenderen át a sushi séfig

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!