Bulvár

2011.07.10. 13:25

Oprah Winfrey lehet az Oscar-gála házigazdája

Nem cáfolták az Oscar-díjátadó szervezői azokat a lapértesüléseket, amelyek szerint jövőre Oprah Winfrey televíziós személyiség lehet a világszerte nagy figyelemmel kísért gálaest házigazdája.

MTI

A talk show műfajának királynőjéről a The Chicago Sun-Times című lap írta meg, hogy a előkelő helyen szerepel a szervezők jelöltlistáján. Az újság az Amerikai Filmakadémián belüli forrásokra hivatkozva számolt be a hírről. A szervezők úgy gondolják, Winfrey személye miatt többen néznék a gálaestet.
A filmakadémia egyelőre csak annyit közölt, még nem született végleges döntés a februári esemény házigazdájának kilétéről. "Minden évben nagy izgalom és érdeklődés kíséri, hogy ki vezeti majd a gálát. Jelenleg még nincs okunk megjegyzést fűzni a találgatásokhoz" - fogalmazott a testület.
Oprah Winfrey a televíziózáson kívül a film világában is kipróbálta magát, Steven Spielberg Bíborszín című alkotásában nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjra is.
Amennyiben a vagyonos televíziós személyiség vezeti a gálaestet, mindössze a harmadik nő lesz - Whoopi Goldberg és Ellen DeGeneres után - a házigazdák sorában.   Az Oscar-gálát évről-évre egyre kevesebben nézik, idén a szervezők Anne Hathaway és James Franco párosával próbálták a képernyők elé ültetni a fiatalokat. Az est azonban az egyik legalacsonyabb nézettségű díjátadó lett az amerikaiak körében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!