Bulvár

2011.01.14. 13:49

Babát vár Péterfy Bori, búcsúzik a színpadtól

Egy időre elbúcsúzik a közönségtől Péterfy Bori: a Love Band népszerű énekesnője (aki elsősorban színésznő) babát vár. A zenekar szombaton Zalaegerszegen kezdi ideiglenes búcsúturnéját, amelyet február 26-án Miskolcon fejez be.

MTI

A januári-februári fellépéséket várhatóan 1 éves szünet követi. A mostani koncertsorozat első állomása szombaton a zalaegerszegi Keresztury Dezső Általános Művelődési Központban lesz - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.


Január 28-án és 29-én a fővárosi A38 hajón, február 4-én a gödöllői Trafó Clubban, 18-án a székesfehérvári Fezen Klubban, másnap a tatabányai Roxxymusic Caféban, 25-én a győri Under The Bridge-ben, végül 26-án a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében lép fel a sanzon-punk-rock formáció.
 A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, alapvetően a megszűnt Amorf Ördögök tagjaiból. Az együttes vezetője Tövisházi Ambrus billentyűs, zeneszerző, szerepel még a csapatban Pápai István ütőhangszeres, Drapos Gergely basszusgitáros, Mészáros Ádám gitáros és Laskai Viktor dobos. A debütáló, 1-es album 2007-ben jelent meg, ezt követte két évvel később a 2-es számmal futó album. Tavaly jelent meg a 2-es B verziója, amelyen a dalok akusztikus, átdolgozott változatai, az albumról lemaradt számok, valamint teljesen új felvételek egyaránt szerepelnek.
A csapat legújabb, Oroszlán a hóban című videoklipje ezen a héten jelent meg; a különleges technikával készült alkotást Csáki László animációs filmes rendezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!