Bulvár

2010.07.26. 17:46

Rosszul lett a Magyarországon forgató Anthony Hopkins

Rosszul lett a Magyarországon forgató Anthony Hopkins brit színész - értesült az MTI. A színész legújabb filmjét, a Rite (Rítus) című thrillert a mogyoródi Astra filmstúdióban készítik.

MTI

Az MTI értesülései szerint a helyszínről mentők vitték el a 72 éves színészt. Az első hírek arról szóltak, hogy a budapesti Állami Egészségügyi Központba szállítják. Bozi Judit, az ÁEK kommunikációs osztályvezetője az MTI-nek azt mondta: valóban kaptak olyan tájékoztatást, hogy ebbe a kórházba szállíthatják Anthony Hopkinst, de nem biztos, hogy a színészt odaviszik. Nem sokkal később azt a tájékoztatást adta, biztos, hogy Anthony Hopkins nem kerül ebbe a kórházba.
 Howard Ellis, a film producere az MTI érdeklődésére cáfolta, hogy a világhírű színész rosszul lett volna forgatás közben.
A film Matt Baglio újságíró The Rite: The Making of a Modern Exorcist című könyvének adaptációja. A műben a szerző egy ördögűzést tanuló amerikai pap megdöbbentő történetét használja fel arra, hogy bemutassa, a megszállottság, a démonok, a Sátán és az ördögűzés nem pusztán a régmúlt maradványa, hanem sok ember életében még mindig félelmetes hatalom - írta ismertetőjében a Random House kiadó.
 Anthony Hopkins 1937. december 31-én született a walesi Port Talbotban. 1992-ben Oscar-díjat kapott A bárányok hallgatnak című film főszerepéért. 1993-ban II. Erzsébet brit uralkodó lovaggá ütötte a színészt munkássága elismeréseként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!