Bulvár

2010.05.25. 10:38

Elhunyt Paul Gray, a Slipknot basszusgitárosa

A 38 éves Paul Dedrick Gray-t holtan találták helyi idő szerint május 24-én 10.50 -kor, a Towne Place Suites szálloda egyik szobájában, Urbandale-ben.

feol.hu

A szálloda alkalmazottai szerint Paul szombaton jelentkezett be, és ma kellett volna kijelentkeznie. A zenész már többször szállt meg ebben a hotelben, és csendes, nyugodt vendégnek ismerték. A halála éjszakáján sem tapasztaltak semmi különöset, csak azért mentek be hozzá, mert a család jelezte, hogy nem veszi fel a telefont.

Gray felesége, a GodsGirls-ös Brenna Paul első gyermeküket várja.

Gray Los Angelesből költözött Des Moinesba, és alapító tagja volt a Slipknotnak.

"Nyugodj békében Paul Gray, le vagyunk döbbenve és szomorúak vagyunk, ez egy újabb tragikus veszteség a metálközösség számára."  - Sepultura

"Paul fantasztikus ember és nagyszerű zenész volt. Ő és a  SLIPKNOT megváltoztatták a rockzene arcát. 1999 óta minden metálzenész tartozik neki egy főhajtással. Részvétem a zenekarnak, a családnak és a rajongóknak. Nagyon fogsz hiányozni, Paul. Örökké hálásak vagyunk neked." - Jamey Jasta, Hatebreed

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!