Bulvár

2009.07.07. 13:47

A rajongók szomorkodás helyett Jackson tehetségét, zenéjét ünneplik

FMH - Története egyik leglátványosabb napjára ébredt Los Angeles városa; már hajnalban rajongók ezrei voltak talpon, hogy részt vehessenek Michael Jackson búcsúztatásán a Staples Centerben, vagy társaikkal az utcán emlékezzenek meg bálványukról.

feol.hu

Az NPR rádióadó szerint a metropolisz rendőrsége összesen egymillió rajongóra számít a világ minden tájáról. Szemtanúk szerint "derűs és pozitív a hangulat". Az énekes rajongói úgy döntöttek, hogy nem az ötvenéves korában elhunyt énekes halálán szomorkodnak, hanem életét, tehetségét és zenéjét ünneplik - számolt be a rádió.
Örömre van oka 13,9 milliós város szállodáinak és a vendéglátóiparnak is, ezek legkevesebb négymillió dolláros bevételre számíthatnak - írta a Los Angeles Times kedden. A Staples Centerrel szemben lévő hotel például a ceremónia bejelentése után nem sokkal már kiadta közel kétszáz szobáját.
(MTI)

Órákkal a Los Angeles-i hivatalos búcsúztató után gyertyás megemlékezést rendez a Rock and Roll Hírességek Csarnoka Cleveland városában.
A kedd estére tervezet virrasztás során beszédet mond Terry Stewart, a hírességek csarnokának és a hozzá kapcsolódó múzeumnak az elnöke. A csarnok előtti téren tartandó ceremónián rajongók is megemlékezhetnek a pop királyáról. 
A múzeum kedden egy különleges Michael Jackson-emlékfalat leplez le. Az énekest korábban kétszer is beiktatták a hírességek csarnokába: 1997-ben a Jackson 5 részeként, 2001-ben pedig szólóénekesként. A csarnok gyűjteménye Jackson több híres fellépő ruháját és kesztyűjét is magába foglalja.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!