Bulvár

2009.04.03. 17:07

Újra szélesvásznon: Szex és New York

FMH - Jó hír a Szex és New York rajongóinak: a sikeres tévésorozat nyomán készült második mozifilmet 2010. május 28-án mutatják be az Egyesült Államokban - értesült a Boston Herald című újság.

feol.hu

A négy New York-i grácia szerelmi életét bemutató népszerű tévésorozatból készült első mozifilm 2008-ban világszerte több mint 400 millió dolláros (88,4 milliárd forintos) bevételt hozott. Így nem csoda, hogy mind a négy főszereplő - Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, és Kim Cattrall - rábólintott a folytatásra. Nemrég az Oscar-díjas Jennifer Hudson is jelezte, hogy szívesen játszana az új filmben. A forgatókönyvért és a rendezésért a Szex és New York világában már jártas Michael Patrick King lesz a felelős.
A rajongók már hónapok óta spekuláltak a folytatásról, és annak lehetséges tartalmáról. Az első rész végén ugyanis Carrie férjhez ment, még ha rögös is volt az oltárig vezető útja. A rendező azonban már most meglepő fejleményeket ígért a négy barátnő szerelmi életét illetően.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!