Bulvár

2009.08.13. 04:48

20 tehenet és 40 kecskét adna Clinton lányáért

20 tehenet és 40 kecskét ajánlott fel Clintonék lányért egy kenyai férfi - nem először.

feol.hu

Az immár 39 éves Godwin Chepkurgor másodszor kéri feleségül az Egyesült Államok volt elnökének, Bill Clintonnak, és jelenlegi külügyminiszterének, Hillary Clintonnak a lányát, Chelsea-t. Először 2000-ben írt lánykérő levelet a Nairobiban lakó férfi Bill Clintonnak, ám azóta sem kapott választ.
A minap aztán megismételte a próbálkozást, ezúttal az apa helyett az anyához fordult, aki nemrégiben Kenyában járt, de nem családi okból, hogy végre választ adjon a 2000-es lánykérésre, hanem mint külügyminiszter. Ebben a minőségében tartott nyitott fórumot a Nairobi Egyetemen, és ott kapta az ajánlatot lánya kezére. Hillary Clinton megígérte Chepkurgornak, hogy elmondja lányának a tehenes-kecskés ajánlatot, de ennél többet nem ígért - adta hírül az East African Standard című kenyai lap.
Chepkurgor amúgy nős, de csak egy felesége van. Mivel Kenyában megengedett a többnejűség, így a frigynek nem lesz jogi akadálya, ha Clintonék kapva kapnak az ajánlaton.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!