Rendkívüli bejelentés

2023.08.17. 23:49

Elindult a „jegymaraton” – óriási kedvezményt adnak a vb-belépőkre

A szombaton kezdődő budapesti világbajnokság előtt csütörtök este nem sokkal 21 óra előtt Németh Balázs, a vb-t szervező Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója rendkívüli bejelentést tett az M1 aktuális csatorna stúdiójában: péntek 23 óráig ötvenszázalékos kedvezményt biztosítanak a vb egyes belépőire.

MW

A drónnal készült felvételen a kivilágított Nemzeti Atlétikai Központ 2023. augusztus 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A világ minden táján lázba hozta a sportrajongókat a budapesti atlétikai világbajnokság: 

már 106 országból vásároltak belépőket a világ harmadik legnagyobb sporteseményére, amelyre eddig több mint 300 ezer jegy talált gazdára.

Most rendkívüli lehetőséget nyitnak meg a szervezők azoknak, akik még nem szerezték be a jegyüket: 

éjfélkor 23 órás jegyvásárlási maraton indul: ötvenszázalékos kedvezménnyel lesznek elérhetők az világbajnokság 3-as és 4-es kategóriájú jegytípusai, amelyek a stadion felső karéjára szólnak.

 A reggeli programokra szóló jegyek egységesen 2023 forintba kerülnek az akció idején.

Az atlétikai világbajokság a meglepetések, az élmények mellett a gesztusok sporteseménye is, amit az első perctől azzal a szándékkal szervezünk, hogy a lehető legtöbben láthassák azt a csodát, amit a szuperhősök küzdelme és azok a programok jelentenek, amelyek izgalmas és szórakoztató kiegészítői a kilencnapos sportünnepnek. Ezek a gondolatok hívták életre a 23 órás jegyvásárlási maratont is. Arra buzdítjuk azokat, akik eddig nem tehették meg, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, és találkozzunk Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményén 

– mondta Németh Balázs, a vb-t szervező Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.

A maraton idején a jegyek az Atlétikai Világbajnokság oldalán, a jegymaraton gombra kattintva érhetők el.

A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!