Más kedvezmények is akadnak

2023.08.21. 11:05

A vasárnapi jegyek is érvényesek Halász Bence hétfői eredményhirdetésére

Akik emiatt kimennek, kedvezményes, 50 százalékos áron jegyet is vásárolhatnak a hétfő esti program megmaradt jegyeiből a nézőtér felső részén.

MW

A későbbi bronzérmes Halász Bence a férfi kalapácsvetés döntőjében a budapesti atlétikai világbajnokságon a Nemzeti Atlétikai Központban 2023. augusztus 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Derencsényi István

A vasárnapi jegyek is érvényesek a férfi kalapácsvetés hétfőn (ma) 17.40 órakor kezdődő eredményhirdetésére, amelyen Halász Bence átveszi a bronzérmét a budapesti világbajnokságnak otthont adó Nemzeti Atlétikai Központ Medál Plázájában.

A szervezők közlése szerint az eredményhirdetésre az előző napi belépővel is be lehet menni, 

sőt, akik emiatt kimennek, kedvezményes, 50 százalékos áron jegyet is vásárolhatnak a hétfő esti program megmaradt jegyeiből a nézőtér felső részén.

Ehhez csak annyit kell tenniük, hogy odamennek a JEGYEK feliratú konténerhez, és bemondják a »Halász Bence bronz« kódot. Egy vásárló a kód használatával legfeljebb két jegyet tud venni. A kedvezményes jegyek 3. és 4. kategóriájúak, a lelátó felső karéjába érvényesek, ahonnan szintén kitűnő a rálátás az eseményekre

– olvasható a hétfői közleményben.

Az esti programban folytatja a versenyzést Takács Boglárka, a női 100 méteres síkfutás magyar csúcstartója, aki parádésan jutott tovább az első fordulóból. Bemutatkozik a vb-n Klekner Hanga rúdugró, és megkezdi a versenyzést 400 méteres gátfutásban Molnár Janka, aki szombaton országos csúcsot döntött a 4x400 méteres vegyes váltó tagjaként. Emellett óriási csata ígérkezik a női 100 méter döntőjében, amelyben eldől, hogy megszerzi-e hatodik világbajnoki címét a legendás jamaicai Shelly-Ann Fraser Pryce.

Jegyek a hétfő esti versenyekre korlátozott számban még elérhetők a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon.

A budapesti atlétikai világbajnoksággal kapcsolatos cikkeinket itt olvashatja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!