Bodajk

2011.10.12. 06:07

Két éve adták át, de már vizesedik a fal a sportcentrumban

Bodajk - A megye egyik legszebb, ha nem a legszebb fekvésű sportlétesítménye a városban található. A sportcentrum új, de mégsem hibátlan.

B. Kiss László

Két éve,  a várossá nyilvánítás első évfordulóján adták át  Bodajkon a sportcentrumot.  A megközelítőleg 150 milliós beruházás révén füves nagy pálya, a Vértesre néző tribün, füves edzőpálya és bitumenes kispálya épült a kiszolgálóépület köré. A komplexum építéséhez az önkormányzat 72 millió forint hitelt vett föl, a  többit a Lamberg-kastély eladásából befolyt pénz egy része fedezte. 
 A sportcentrum  a város büszkesége lehetne, de az alapján, amit Almádi István lapunknak elmondott  - úgy tűnik - mégsem az. Rossz a focipálya talaja, nem igazán telepszik meg rajta a fű. A kiszolgálóépület falai vizesednek, a tribün repedezik, a bitumenes pályán pedig lyukakat kellett fúrni, hogy ne álljon meg rajta a víz - sorolta az elöljáró. A pálya talaját magunk is homokosnak találtuk, s személyesen is meggyőződtünk róla: a fal valóban vizesedik. Hol jobban, hol kevésbé. Megnéztük a lyukakat is a bitumenes pályán. A kötélen a megye kettőben játszó Bodajk mezei száradtak.  A polgármester a csőtörés helyét mutatta a fűben:  nyáron a szennyvízcsatorna adta meg magát, ami miatt egy hónapig nem tudták a sportcentrumot használni - mondta el a polgármester, aki azt szeretné, ha  a hibákat garanciában javítaná ki a kivitelező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!