Belföld

2009.09.20. 09:09

Vérveszteséggel távozott a kétbalkezes betörő

Szeged - Betörés közben súlyos sérülést szenvedett, és miután a házban mindenhol vérnyomokat hagyott, zsákmány nélkül távozott a helyszínről egy hódmezővásárhelyi tolvaj - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel.

MTI

A férfi szombat délelőtt tört be egy hódmezővásárhelyi házba. Az idős tulajdonos hazatérve meglátta, hogy házának bejárati ajtaját berúgták, és betörték a konyhaajtó üvegét is. A konyhában és a hálószobában pedig mindenhol vércseppek voltak, mivel a betörő az üveggel megvágta magát - ismertette az esetet Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A kiérkező rendőrök a nyomok alapján arra következtettek, hogy a kétbalkezes tolvaj csúnyán megsérülhetett, mivel végül nem vitt el semmit. Ez igazolódott is, ugyanis amikor a rendőrök jelezték a helyi orvosi ügyeletnek, hogy súlyos sérültet keresnek, kiderült, hogy nem sokkal korábban jelentkezett náluk egy férfi, akinek erősen vérzett a karja. Az intézményben rögzített adatok alapján a gyanú egy 47 éves hajléktalanra terelődött. Miután előállították, a férfi elismerte, hogy ő tört be a házba.

A gyanúsítottat ezután őrizetbe vették; ellene a rendőrség gyorsított eljárás keretében, úgynevezett bíróság elé állítással fejezi be az eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!