Belföld

2012.06.06. 08:08

Harci kutya támadt egy postásra Felpécen (frissítve)

Eljárást indít a rendőrség a Győrhöz közeli Felpécen egy szórólap-kihordóra támadó kutya gazdája ellen - közölte a megyei főkapitányság szóvivője szerda délelőtt az MTI-vel.

MTI

Kocsis Tünde alezredes tájékoztatása szerint a tisztiorvos és a gyepmester helyszíni vizsgálata most is tart. Megállapításaiknak is szerepük lesz annak eldöntésében, hogy az eljárást milyen tényállás alapján indítják. 
Korábban a rendőrség arról számolt be, hogy postásra támadt egy harci kutya.
Az már tudható, hogy egy nyitva hagyott kapun futott az utcára a staffordshire terrier, amely mintegy harminc méteren keresztül vonszolta karjánál fogva az áldozatát. A nőt végül a sikoltozásra kifutó, az ebre szerszámokkal támadó szomszédok szabadították ki - jelezte.
A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház igazgató főorvosa korábban arról tájékoztatta az MTI-t: az első vizsgálatok alapján nincsen életveszélyes állapotban a szerdai felpéci kutyatámadás áldozata. Oláh Attila elmondta: a 24 éves nőt, aki jobb alkarján szakított, roncsolt sérüléseket szenvedett, hamarosan megműtik. Egyelőre semmi nem utal arra, hogy a történtek miatt maradandó egészségkárosodással kellene számolnia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!