Belföld

2012.01.28. 19:32

Selmeczi: meg kell akadályozni a Gyurcsány-korszak visszatérését

Fontos megakadályozni a Gyurcsány-korszak visszatérését - reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének szavaira szombaton.

MTI

Gyurcsány Ferenc pártja kongresszusán azt mondta: tudomásul kell venni, hogy az ország problémáira nem csak egyféle válasz létezik, hidakat kell teremteni a köztársaságpárti, jobboldali demokraták felé, ellenkező esetben nem lesz nyugodt építkezés, a magyarok "egymást fogják ölni még évtizedekig".
   
Selmeczi Gabriella közleményében úgy fogalmazott: "a gyurcsányi lázálmoknak (...) a magyarok 2010-es nagy összefogása egyszer és mindenkorra véget vetett".
   
Hozzátette: a nemzeti együttműködés rendszere stabilitást hozott Magyarországnak, 2012 pedig már a konszolidáció éve. "Zavart és káoszt kelteni, a nemzet vagyonát rabolni, politikai gyűlöletet kelteni itt nem lehet többé, ezért fontos, hogy a Gyurcsány-korszak visszatérését megakadályozzuk" - fogalmazott Selmeczi Gabriella.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!