Belföld

2011.05.06. 07:52

Meghalt egy tízéves fiú Hajdú-Bihar megyében

Meghalt egy tízéves fiú, akit szülei eszméletlenül találtak meg házuk szekrényében - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

MTI

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy tájékoztatása szerint csütörtök reggel kórházban halt meg a gyermek, akire előző este találtak rá a szülei házuk egyik szekrényében, eszméletlenül.
A szülők azonnal megkezdték a gyerek újraélesztését, majd a mentők a - rendőrség által meg nem nevezett - bihari kistelepülésről Debrecenbe szállították, de az orvosi ellátás ellenére a fiú életét vesztette.
Az elsődleges adatok alapján az idegenkezűség kizárható, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit - tette hozzá Vezendi Jánosné.
Hajdú-Bihar megyében egy héten belül ez a második rendkívüli haláleset, amelynek egy kisfiú az áldozata. Néhány nappal korábban egy 11 éves gyerek akasztotta fel magát Nádudvaron; halálának körülményeit, indítékát a rendőrség még vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!