Belföld

2011.03.23. 18:22

Szijjártó: nem volt ellenvélemény az adópolitikáról

FMH - A miniszterelnök szóvivője szerint senki nem fogalmazott meg ellenvéleményt, amikor Orbán Viktor a szokásoknak megfelelően, az Európai Tanács ülése előtt nagybizottsági ülésen tájékoztatta a parlamenti pártokat a magyar álláspontról és elmondta, hogy Magyarország nem fogja feladni adófüggetlenségét.

MTI

Szijjártó Péter közleményével arra reagált, hogy az MSZP szerint nem felel meg a valóságnak Orbán Viktor kijelentése, amely szerint az ellenzéki pártok is támogatják a kormány azon szándékát, hogy Magyarország egyelőre ne csatlakozzon az euróövezet versenyképességi paktumához.
Török Zsolt, a szocialisták szóvivője közleményben azt tudatta az MTI-vel, hogy csak egy tájékoztatás hangzott el a kormány álláspontjáról, amelyet előzetesen nem egyeztettek az MSZP-vel.
Hasonlóan nyilatkozott korábban Scheiring Gábor, az LMP képviselője, kifejtve: az Európai Tanács ülésével kapcsolatos egyeztetésen a miniszterelnök kijelentéseivel ellentétben nem alakult ki egységes álláspont az adópolitikáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!