Belföld

2011.02.17. 17:18

Navracsics Tibor: kormánytisztviselői életpályaprogram lép életbe júniusban

Június elsején lép életbe a kormánytisztviselői életpályaprogram, s első lépésként a minőségi munka hangsúlyossá tétele jegyében új értékelési rendszert vezetnek be - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter sajtótájékoztatón csütörtökön Veszprémben.

MTI

Elmondta: a kormánytisztviselői törvény megteremtette annak a lehetőségét, hogy a legmagasabb szintű minőségi munka meghatározóvá váljon a kormánytisztviselői tevékenységben és karrierben. 2012 januárjától ebben a körben újabb olyan jogszabályok lépnek életbe, amelyek  lehetővé teszik, hogy biztos előmenetellel, anyagi háttérrel és folyamatos továbbképzéssel a kormánytisztviselői kar felzárkózhasson az európai élvonalhoz - hangsúlyozta Navracsics Tibor.
Rámutatott: az a cél, hogy Magyarországon a közigazgatás a versenyképesség támogatója és hajtómotorja, ne pedig akadályozója legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!