Belföld

2011.02.16. 18:29

Előre kódolt halál - Hégető Honorka-balesete

Veszprém, Alsóörs – A bíróság nem jogerősen három és fél évre ítélte, s nyolc évre eltiltotta a járművezetéstől azt a férfit, aki 10 évvel ezelőtt halálos közlekedési balesetet okozott: meghalt az utasa, Hégető Honorka. A Brazíliában bujkáló férfit ez év elején hozták haza a hatóságok.

Mátételki András

A 36 éves D. Gáspár bűnösnek vallotta magát a tárgyaláson, aki korábban már kétszer ittasan vezetett. Azt mondta, semmire nem emlékszik, de elfogadja a szakértők véleményét miszerint ő vezette a kocsit.

Egy szemtanú a következőt mondta:
- A szemetet vittem ki a ház elé, amikor hallottam, hogy egy autó padlógázzal jön. A jobb oldali ülésen egy nő magyarázott elég hevesen. A következő pillanatban - a kanyaron túlról - csattanást hallottam, a villanyoszlop el kezdett mozogni. Odafutottam. Először a férfit találtam meg, aki zavartan beszélt. Megdöbbentem, amikor azt kérdezte, hogy mi lett az autóval, majd háromszor is megkért, hogy ne hívjam a rendőröket. A közelében találtam meg a nőt, aki még lélegzett.

Részletek itt!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!