Belföld

2010.12.16. 16:19

Vízkorlátozásra készül a Tettye Forrásház Zrt.

Tizenkét Pécs környéki településen korlátozza a vízszolgáltatást karácsony után a baranyai megyeszékhely vízszolgáltatója, a Tettye Forrásház Zrt., amennyiben francia érdekeltségű elődje, a Pécsi Vízmű Zrt. nem fizeti ki számára százmilliós nagyságrendű tartozását.

MTI

"A Tettye Forrásház csaknem egy évig türelmesen várt arra, hogy a Pécsi Vízmű kifizesse azt a százmilliós nagyságrendű tartozását, amelyet az elmúlt időszakban halmozott fel társaságunk felé. A türelmi idő december 27-én lejár, azt követően korlátozni vagyunk kénytelenek a Pécsi Vízműnek nyújtott szolgáltatást, amely miatt időszakosan számos Pécs környéki kistelepülés maradhat víz nélkül" - tájékoztatta a Tettye csütörtökön közleményben az MTI-t.
Az időszakos korlátozás Bakonya, Bicsérd, Boda, Cserkút, Kővágótöttös, Szalánta, Túrony, Zók, Aranyosgadány, Gyód, Keszü és Kökény lakóit érintené.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!