Belföld

2010.08.02. 17:53

Előzés közben történt baleset, többen sérültek

FMH - Hármas karambol történt hétfőn késő délután Gyálon, az M5-ös autópálya felé vezető útszakaszon, ahol előzés közben ütköztek járművek.

MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egy BMW a gyáli Külső Bem úton két másik autó előzésébe kezdett, amikor a vezető észlelhette, hogy egy szemből jövő tehergépkocsi miatt a manővert nem fogja tudni befejezni. Az elsődleges információk szerint a sofőr egy hirtelen kormánymozdulattal igyekezett visszatérni a sávjába, miközben a megelőzni kívánt két autó elé vágott be.
A három kocsi összeütközött, a BMW kigyulladt. A tűzoltók megfékezték a tüzet, s kiszabadították a benn rekedteket. A karambolban három ember súlyos, kettő könnyebb sérülést szenvedett. A környéken a műszaki mentés, illetve a helyszínelés befejezéséig kisebb torlódásra lehet számítani - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.
    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!