Belföld

2010.04.22. 05:16

Szükséges a kontroll

Dunaújváros - Két képviselővel a város jobban járna, érvelnek a szocialisták Kálmán András mellett. Úgy vélik, szükség van a Fidesz kontrollálására.

Tribolt Lajos

Miért Kálmán Andrásra szavazzanak a választók? Mert az MSZP szerint vele Dunaújváros megkettőzheti erejét! A Fidesz jelöltje listáról mindenképp bejut a parlamentbe. Két képviselővel  versenyelőnyhöz juttathatjuk városunkat.  Mert ő az együttműködés embere! Polgármesterként, a Fidesz vezette önkormányzattal együttműködve bizonyította, hogy Dunaújváros érdekében mindig kész a kompromisszumokra. Mert világos és egyértelmű jövőképe van! Az autópálya-építések, a Duna-híd, az újonnan letelepülő nagyvállalatok mind azt a célt szolgálták, hogy Dunaújváros álljon több lábra. Vele elérhető, hogy városunk a térség  ipari és logisztikai központja legyen.  Mert kontrollra szükség van! A Fidesz kényelmes többséget szerzett, így egyedül tud kormányozni 2014-ig. Kétharmados többséggel azonban mindent egyedül változtathatnának meg - terveiket azonban nem ismerjük. Április 25-én arról döntünk, lesz-e bármilyen kontrollja Orbán Viktornak. Mert  nemzeti egység csak akkor lesz, ha a nem Fideszre szavazó 48 százalék érdekeit, véleményét is figyelembe veszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!