Belföld

2010.04.14. 11:51

A rendőrség előtt parkolt le körözött kocsijával

Egy nappal a jármű körözésének elrendelése után szerdán a Borsod megyei rendőr-főkapitányság épülete előtt találták meg azt az autót, amely után nem fizette a részleteket egy monoki férfi, aki a felszólítás ellenére sem szolgáltatta vissza a gépkocsit.

MTI

Az ügyben jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség - írta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a közleményben.
 A 41 éves férfi szerdán a főkapitányság épületében tartózkodott, s a járművel a főbejárat előtt - egyébként tiltott helyen - parkolt le. A nyomozók a férfit előállították, gyanúsítotti kihallgatását megkezdték, a gépkocsit lefoglalták.
A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi úgy használta a lízingelt személykocsit, hogy a szerződésben foglaltaknak nem tett eleget, nem fizette a részleteket, ezért a lízingcég vele szerződést bontott - közölte a sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!