Belföld

2010.03.30. 12:54

Tanárverés Debrecenben

A tanári figyelmeztetésre ütéssel válaszolt egy 14 éves lány egy debreceni általános iskolában tanórán kedd reggel; a tanulót a rendőrség előállította.

MTI

Juhászné Kiss Katalin rendőr őrnagy elmondta: a debreceni Tégláskertben lévő egyik általános iskolából érkezett bejelentés arról, hogy az egyik 6. osztályos tanuló megverte a tanárát, majd távozott az iskolából.
Az 52 éves földrajztanár a keddi második órán a lányt minősíthetetlen viselkedése miatt többször figyelmeztette, amikor pedig az igazgatóhoz vitelét helyezte kilátásba, a lány nekidobta tolltartóját, majd odalépett hozzá és arcul ütötte.
Míg a tanár a történteket jelentette az igazgatónak, addig a lány elhagyta az iskola épületét. A tanuló intézeti nevelt, akit a lakásotthonban talált meg a rendőrök, majd előállították. A szemtanúk meghallgatása folyamatban van.
A debreceni rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekmény miatt indított nyomozást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!