Belföld

2010.02.26. 06:04

Mindennapi hősök kellenek! - vallják a Civil Mozgalom tagjai

Székesfeérvár - Kopogtatócédula- és aláírásgyűjtést folytat a Civil Mozgalom. Céljuk, hogy a jövőben a kisember érdekei is érvényesüljenek a parlamentben.

Törő Bálint

A Civil  Mozgalom az ország valamennyi választókörzetében állított képviselőjelöltet. Remélik, kellemes meglepetést okoznak a voksolás után.
- Egyre többen azt mondják, nem azok közül kellene választani, akik húsz éve ott  vannak, és szóban megígérnek mindent, de a tettekig már nem jutnak el. A változásra nem várni kell, hanem tenni érte! - mondta el Seres Mária, a mozgalom elnöke az egyik nagy   bevásárlóközpont parkolójában szervezett rendezvényen. Célkitűzésük, hogy a civilek hangja hallatszódjon.
- Olyan embereknek kell a honatyák közé kerülni, akik nem politikai  feladatként értékelik a képviselőséget. A munka  ne a hatalomról és a pénzről szóljon, hanem inkább a szó legnemesebb értemében a választók képviseletéről - jelentette ki Seres Mária. A Civil  Mozgalom folytatja a kopogtatócédulák gyűjtését, s egy aláírásgyűjtési kezdeményezést is a többi között arról, hogy a pártok ne kaphassanak állami támogatást. 
- Hiába gyűjtünk össze 600 ezer aláírást, ha a politikusok nem veszik észre, miért van ez. Egyetlenforintot nem kapunk az államtól, és így szállunk ringbe a nagy pártokkal szemben. Lelkes emberekkel lelehet gyűrni ezt az esélyegyenlőtlenséget. Sikerekkellenek ebben az országban és olyan személyek, akiksikereket tudnak elérni, mert őka mindennapi hősök. Remélem, hogy hosszú időre tervezhetünk, és az önkormányzati  választásokra ütőképes csapatokkal állunk majd fel az  ország  minden részén - tette hozzá a mozgalom elnöke, aki szerint az országnak van jövője, és benne a Civil Mozgalomnak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!