Belföld

2010.02.20. 11:56

Mesterházy: utánam srácok!

Készen állok, hogy végigmenjek az úton, megvan bennem ehhez az erő, induljuk együtt, utánam srácok! - mondta Mesterházy Attila az MSZP kampánynyitóján tartott beszéde végén

MTI

.A szocialista kormányfőjelölt a budapesti SYMA-csarnokban tartott rendezvényen kiemelte: közösen meg lehet valósítani a rendszerváltás álmát.
"Új jelölt vagyok, új világképpel" - fogalmazott. Hozzátette: arra tette fel az életét, hogy beváltsa a rendszerváltás álmát, ettől függ gyermekei sorsa, jövője, ennél nem kell nagyobb motiváció.
Megvan bennem az a bátorság, erő, ami ahhoz kell, hogy szakítsak a múlt hibáival - hangsúlyozta. Az ajánlott új irányról azt mondta, hogy az fellendüléshez vezet, visszaállítja  a közbizalmat, megszüntetni a félelem légkörét.
Mesterházy Attila szerint itt az idő, hogy végre Orbán Viktor és a Fidesz is csatlakozzon az MSZP-hez a szélsőségek elleni küzdelemben.A szocialista miniszterelnök-jelölt a Fidesz kampányszlogenjét használva hozzátette: ebben az ügyben őszinte beszédre, egyenes mondatokra van szükség, és abba kell hagyni a mellébeszélést
Kiemelte: az MSZP megvédi demokráciát, a jogállamot, az emberi méltóságot, és kiáll azok mellett, akiket faji, etnikai vagy politikai diszkrimináció ér.
Hozzátette: fellépnek minden gyűlöletet terjesztő megnyilvánulás ellen, és megvédik a magánélet szentségét is. "A dübörgő bakancsokkal csak az álmainkat taposhatjuk el" - fogalmazott.
Mesterházy Attila hangsúlyozta: aki távol marad a választásoktól, az a szélsőjobboldalra szavaz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!