Belföld

2009.11.19. 13:31

Fémlapáttal verték agyon a férfit

FMH - A köztük lévő konfliktus miatt gyilkolta meg munkatársát egy bagi férfi, aki egy nő segítségével tüntette el a holttestet. Áldozatukat saját kocsijának csomagtartójába rejtették.

MTI

Két ember ellen indított eljárást a rendőrség annak kapcsán, hogy szerdán Gödöllőn egy 50 éves férfi holtestét találták meg egy parkoló autóban - közölte honlapján a rendőrség csütörtökön.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – őrizetbe vételük mellett - egy 34 éves férfi, valamint egy 28 éves nő ellen, akik bagi lakosok - olvasható a police.hu oldalon. 
Szerdán állampolgári bejelentés érkezett egy elhagyott autóról Gödöllő város területén. A jármű lezárt állapotban parkolt közterületen. Az autó átvizsgálása során rendőrök egy férfi holttestét találták meg, halálát - az elsődleges orvos szakértői vélemény szerint - idegenkezűség okozta. 
A férfi eltűnését családja november 7-én jelentette a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.
Mint írták, az eljárás során kiderült, hogy a sértett bagi munkahelyén hosszú ideje húzódó konfliktusba került a 34 éves férfival, aki elhatározta, hogy megtorolja sérelmeit.
A férfi november 6-án a munkatársát egy vascsőre szerelt fémlappal bántalmazta, majd telefonon kérte a 28 éves nő segítségét a holttest eltűntetéséhez. A nő közreműködésével a holttestet Gödöllőre vitték és saját kocsijának csomagtartójában hagyták.
 A gyanúsítottak elszámoltatásuk során ellentmondásba keveredtek, később részleges beismerő vallomást tettek - olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!