Belföld

2009.08.17. 07:07

Koszosak voltak, nem engedték be őket az élményfürdőbe, ezért balhéztak francia fiatalok

FMH - Francia fesztiválozók garázdálkodtak vasárnap délután a káposztásmegyeri Aquaworldben, a fiatalok azért rongálták meg a bejáratnál berendezéseket, mert nem engedték be őket az élményfürdőbe - tájékoztatta Kalyó László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

feol.hu

Az elsődleges adatok szerint tizenhét fiatal a Sziget fesztiválról ment át a Duna túlpartján található élményfürdőbe, a személyzet azonban nem akarta beengedni őket, mert szerintük túl koszosak voltak. A fiatalok emiatt összeszólalkoztak a pénztárossal, majd a biztonsági őrrel is. Végül egyikük késsel összehasogatta az épület előterében lévő bőrfoteleket. A fiatalok távozóban egy kulcscsomót és egy napszemüveget is magukkal vittek - mondta a sajtóreferens.
A garázdálkodók ezt követően autóba szálltak és kihajtottak a parkolóból. Azonban csak az első két kocsinak sikerült szabályosan kihajtania, a harmadik előtt a személyzet lecsukta a sorompót, így az a füvön keresztül, az öntözőrendszeren átgázolva távozott - tette hozzá.
Az élményfürdő dolgozói üldözőbe vették a menekülő fiatalokat, miközben értesítették a rendőrséget. A rendőrök végül a XIII. kerületben tudták megállítani a három autót - mondta Kalyó László.
Három fiatal ellen indult eljárás rongálás, lopás és garázdaság miatt - fűzte hozzá.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!