Belföld

2009.08.07. 08:49

Fegyverrel fenyegette, üldözte, majd fogva tartotta barátnőjét egy ádándi férfi

Kaposvár - Egy kiskaliberű puskából leadott lövéssel akarta maradásra bírni barátnőjét egy ádándi férfi, majd a menekülő nőt az autójával üldözőbe vette és visszavitte a hétvégi házába, ahol fogva tartotta - közölte a rendőrség.

feol.hu

A 45 éves férfi ellen személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt indított büntetőeljárást a siófoki rendőrkapitányság - ismertette az ádándi szőlőhegyen szerdán este történteket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
    
Bíró Gábor elmondása szerint a férfit azzal gyanúsítják, hogy a hétvégi házában egy lövést adott le egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberű puskából azért, hogy maradásra bírja barátnőjét, egy 24 éves ádándi nőt.
    
Amikor a nőt annak barátnője autóval megpróbálta elvinni, a férfi üldözőbe vette őket, és autójával többször nekikhajtott, ezzel megállásra kényszerítve a jármű vezetőjét. A férfi a nála lévő puskával ismét megfenyegette a barátnőjét, beültette az autójába és visszavitte a hétvégi házába, ahol fogva tartotta.     
    
A férfi a kiérkező rendőrök elől megpróbált elmenekülni, de rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették, az engedély nélkül tartott fegyvert pedig lefoglalták - mondta el a szóvivő.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!