Belföld

2009.08.06. 08:04

Cozma-gyilkosság - újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe

Veszprém - A rendőrség újabb gyanúsítottat vett őrizetbe a Marian Cozma román válogatott kézilabdás, az MKB Veszprém játékosa elleni február 8-án elkövetett gyilkossággal összefüggésében; R. János enyingi lakost csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsították meg csütörtökön.

feol.hu

A 35 éves férfi kihallgatása tart - közölte Váradi Piroska.
    
A Cozma-ügyben eddig összesen kilenc személyt gyanúsítanak, közülük heten vannak előzetes letartóztatásban, R. János pedig egyelőre rendőrségi őrizetben. A rendőrség korábbi közleményei szerint társtettesként elkövetett emberölés bűntettével öt férfit gyanúsít.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdázóját, román válogatottat február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. A segítségére siető játékostársai - Zarko Sesum szerb válogatott és Ivan Pesic, horvát válogatott - életveszélyes sérüléseket szenvedtek, műtéteken estek át, s hosszabb ideig kórházi ápolásra szorultak.

Forrás: MTI

A Cozma-gyilkosságról ide kattintva olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!