Gazdikereső

2018.07.17. 16:30

Mindig is egy kutyusra vágyott? Eljött az Ön pillanata!

Otthonra várnak az Etyeki Állatvédő Egyesület gondozottjai, akiket most bemutatunk.

S. Töttő Rita

Heni

HENI: Ő itt Heni, az etyekiek gondozottja. A labrador kislány nagyon bájos, energikus, és türelemmel ragaszkodó kedvenccé válik.

Heni

PAMUT: állatbarátok vitték be a kóborló, valaha azonban gondozott, puli jellegű, egy év körüli fiúcskát az etyeki menhelyre. Kedves természete van, igazi családi kutyus. Bújós, embercentrikus. Közepes méretű eb.

Pamut

PIROSKA: másfél év körüli, meleg tekintetű, nagyon kedves és szép kiskutya. Kicsit ugyan még bizonytalan, de az idő és a türelem meghozta gyümölcsét, mert már nem menekül el, sőt, pórázon is megtanult sétálni.

Piroska

DONA: néhány hónapja még láncon raboskodott. Teste színtiszta izom, természete magával ragadó, kár, hogy ezt előző „gazdája” nem értékelte benne. Jó kutya, tanítást, nevelést igényel a későbbiekben, de fogékony, várja a feladatokat.

Dona

ZELMA: az etyeki menhely egyik rejtett kincse. Több mint két éve az etyeki menhely lakója, de annyira bizalmatlan volt az idegenekkel, hogy mindig elbújt. Az utóbbi időben egyre inkább kinyílt, és sokkal bátrabban viselkedik.

Zelma

ARGOS: az etyeki menhely önkéntese a biztos halálból mentette ki, egy dögkúthoz volt kikötve étlen-szomjan. Mára szinte tökéletesen felépült – élvezi a sétákat, s igazi vízimádó vált belőle. Más kutyákkal domináns.

Argos

Ha bármelyikük megtetszett Önnek, vegye fel a kapcsolatot a menhellyel az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: 70-339-3856.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!