Gazdikereső

2021.04.02. 15:15

Ezek a tündéri négylábúak keresik új családjukat

A Herosz Állatotthon kutyái és macskái várják új családjukat!

FMH

Matyi

Lucho

Lucho 4 és fél éves, nagy testű keverék kan. Határozott gazdára van szüksége, mivel nagyon aktív és neveletlen. Rendkívül érdeklődő, nagyon jó házőrző és jelző válhat belőle. Mérete és aktivitása miatt gyermekek és idősek mellé nem javasolják.

Lucho

Atom

A közel öt és fél éves, közepes méretű Atom szetter jellegű keverék. Egyelőre nagyon félénk, leendő gazdájától is türelmet és szeretetet igényel majd, hogy elegendő időt adjon számára a feloldódáshoz és a bizalom kialakulásához. Gyerekek mellé jelenleg nem ajánlják.

Atom

Brixi

Brixi kétéves, keverék nagylány. Kölykeivel együtt találták soványan és megtörten. Ez azonban már a múlté, mára már erősen és vidáman szaladgál az állatotthon udvarában. A kisebb testű kutyákkal nem jön ki jól, csak a vele egy méretű, vagy nagyobb társaival.

Brixi

Matyi

Matyi 9 hónapos keverék kan, akit gondozói gyermekek és kutyák mellé is ajánlanak. Szeretne a középpontba kerülni, ugyanakkor mindenkivel barátságos. Határozott jellemmel bír, de sokat kell még tanulnia és szüksége van a nagy sétákra is.

Matyi

Zoyé

Zoyé, a 10 hónapos nőstény kölyökcica április 10-e után fogadható örökbe. Rendkívül barátságos, játékos, igényli a foglalkozást. Szeretetét és ragaszkodását mindig kifejezi, amikor lehetősége van rá. Olyan gazdát keresnek számára, aki megadja számára a kellő törődést.

Zoyé

Gazsi

Gazsi

Gazsi egyelőre neveletlen és önfejű, ugyanakkor fiatal korának köszönhetően idővel és kellő odafigyeléssel tanítható és formálható.

Ha bármelyikük elnyerte tetszését, hívja a 0630/985-8309-es telefonszámot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!