Lehet, hogy Ön az!

2018.06.04. 15:00

Ezek a tündéri kutyusok keresik új gazdijukat

Mindig is egy imádnivaló házikedvencre vágyott? Most itt a lehetőség, hogy megtalálja!

FMH

Mona

Mona: már hosszú ideje él az etyeki menhelyen, pedig hibátlan kutya. Pórázon szépen sétál, igényli a kirándulásokat, a gazdival együtt töltött időt. Másik kutya mellé is ajánlják, de előzetes összeismertetés szükséges. Kertes házba javasolják.

Bobby

Bobby: e kis testű szőrmók előző gazdájától került Etyekre. Eddigi életéből kimaradt az emberi kontaktus, ezért még nagyon magának való, de lassan oldódni fog. Imád bóklászni, szöszmötölni az udvaron, kertes házban szívesen folytatná ezt a tevékenységét.

Piroska

Piroska: pár hónapja az etyeki menhely lakója, a kezdetben rendkívül bizalmatlan kutyalány most már egyre jobban kezd kinyílni. Egy év körüli, meleg tekintetű kiskutya. Most már elhiszi, hogy biztonságban és szeretetben van, csak egy jó gazdi kell neki.

Dona

Dona: láncon tartották, tákolt, lyukas bódéban, mielőtt az etyeki állatmenhelyre került. Közepes termetű szépség, teste színtiszta izom, természete magával ragadó. Elképesztően vágyik a szeretetre, arra, hogy tartozzon valakihez.

Bozont

Bozont: családja elköltözött, őt az etyeki menhelyre adták. Fiatal, közepes méretű fiúcska, aki reméli, hogy egyszer érte is eljön az álomgazdi. Mindenkivel barátságos és nyugodt. Kertes házban érezné jól magát, de lakásba is szoktatható. Remek társa lenne bárkinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!