fogadj örökbe!

2020.08.03. 15:30

Csodálatos szeretetgombócok várják, hogy gazdira találjanak

Ezúttal a fehérvári Herosz állatotthon gazdira váró védenceit mutatjuk be.

FMH, PJD

Wesco

 

Jumbó

Jumbó: 2 hónapos kandúr. Érdeklődő, de egyelőre még kissé félénk cica. Sokat kell még tapasztalnia a világból, illetve meg kell szoknia az emberek közelségét, hogy barátkozós, dorombolós cica legyen.

Kacor

Kacor: 2 hónapos kandúr. A testvéreivel egy dobozban volt kirakva, még szoptatós korban, de aztán sikerült felerősíteni. Nagyon játékos, eleven cica, az emberektől nem fél, a gyerekeket pedig kimondottan szereti.

Milki

Milki: 2 éves, ivartalanított szuka. Fiatal, kedves kutya. Érdeklődő, mindenkivel barátkozik, felfigyel minden eseményre. Némi nevelés nem árt még neki, igényli a sok foglalkozást, a mozgást.

Sheriff

Sheriff: 4,5 éves, ivartalanított keverék. Kedves, nyugodt kutya, szereti, ha foglalkoznak vele, ölelgetős, pusziosztós. Figyelmes, hívásra jön, pórázon szépen sétál, nem rángat és nem ugrál fel.

Wesco

Wesco: 9 hónapos, ivartalanított tacskó–bullterrier keverék. Emberszerető, barátságos kutya, de nagyon aktív és neveletlen is. Durván játszik, harapdál, ezért sokat kell foglalkozni vele, meg kell nevelni.

Jade

Jade: 2 éves ivartalanított nőstény. Alábbi társaival együtt a Herosz állatotthonában várja, hogy gazdára leljen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!