kiszolgáltatva

2020.11.03. 15:09

Bajbajutott négylábúakon segíthet egész novemberben Fehérváron és Tácon is

A Szent István Király Múzeum és az Értékmentők, – a Museum Café támogatásával-, idén ősszel összefognak és gyűjtést szerveznek a hideg idő beköszöntével egyre kiszolgáltatottabbá váló négylábú társaink számára.

feol.hu

Fotó: pixabay.com

A kezdeményezés támogatottja a FEMA Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület, akik áldozatos munkával segítik a sérült, bántalmazott, rossz körülmények között tartott és orvosi ellátásra szoruló állatok testi-lelki felépülését, rehabilitálását majd ezt követően örökbeadását.

Tevékenységi körükbe tartozik a vadon élő, sérült állatok mentésében való közreműködés is. Az adományozók meleg takarókkal, párnákkal, kosarakkal, ketrecekkel, kennelek építéséhez használható anyagokkal tudnak segíteni az állatok minél komfortosabb elhelyezésében, az ellátásukhoz kapcsolódó tápok, alomanyagok, gyógyszerek, tisztító- és fertőtlenítőszerek a napi feladatokban jelentenek óriási segítséget.

A felajánlások több gyűjtőponton is elhelyezhetőek: Székesfehérváron a Megyeház utca 17. szám alatt, míg Tácon a Gorsium Régészeti Parkban.

További információkért keressék őket a közösségi oldalon:

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!