Gazdikereső

2024.03.22. 17:30

Puki, Domino, Mailo, Szépség és Picur – nekik kell a legnagyobb segítség

A már-már szokásos péntektől eltérően most nem új örökbefogadásra váró négylábúakat ajánlott a figyelmünkbe a FEMA, hanem őket öten, nekik ugyanis nagyon kellene már egy szerető gazdi.

Déri Brenda

Puki

Puki egy alig 5 hónapos kis legény, aki nemrég ugyan családba került, de végül mégiscsak visszavitték a menhelyre. Jelenleg nagyjából 5 kiló, de akkor sem lesz sokkal nagyobb, ha megnő. Türelmes gazdira van szüksége, aki tudja mivel jár egy kölyökkutya nevelése. 

Puki

A 2020-ban született Mailo egy tüneményes ivartalanított fiú, aki kutya-, cica- és gyerekbarát. Kedves, nem túl izgága. Gazdicentrikus, szeret minden pillanatban az ember közelében lenni. Gondozói akkor adják örökbe, ha a leendő gazda vállalja, hogy benti kutya lesz. Ennek az az oka, hogy hajlamos a szökésre. Így került az állatvédőkhöz is egyébként: kiszökött, gazdája pedig nem vállalta a bent tartást, így a FEMA-nál maradt.

Mailo
Forrás: FEMA

A 3 éves Domino jelenleg még nem ivartalanított. Kedves, aktív kutyus, akiről nemrég választották le a kicsinyeit. Eltérő, hogy hogyan viszonyul más kutyákhoz, ezért egy olyan hely lenne számára az ideális, ahol csak ő ’uralkodhat’.

Domino
Forrás: FEMA

Szépség szintén 2020-ban született, ivartalanított hölgy, aki nyugodt és barátkozós. Konfliktusmegoldó, nevelő típus, a többi állatot szívesen tanítja. De emellett ő maga is tanulékony és figyelmes. Közepes mozgásigényű, szeret heverészni, de túrázni és sétálni is.

Szépség
Forrás: FEMA

Végül Picur, 6 éves és róla azt tartják az állatmentők, hogy egy igazi álomkutya: nyugodt, kiegyensúlyozott, jó idegrendszerű, szófogadó és alkalmazkodó. Ugyanekkor imád játszani és a középpontban lenni.

Picur
Forrás: FEMA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!