Fogadj örökbe!

2023.07.20. 13:30

Rengeteg az örökbefogadásra váró négylábú

Habár sok ebet szerencsére már örökbefogadtak, de azért még így is rengetegen várakoznak az ASKA-nál, hogy egy szép nap őket is kiválasszák.

Déri Brenda

Forrás: ASKA közösségi oldala

Az ASKA közösségi oldalán napról napra dokumentálja a történéseket: egy új lakó érkezését, gazdira találást vagy épp azt, hogy mire van szüksége a menhelynek. Legutóbbi bejegyzéseik főszereplői például Henk, Sárika, Ivett és Kinga, ők bizony mind arra várnak, hogy végre valaki hazavigye őket. A menhelyen élők közül sok a ’régi motoros’, de jó néhány új is érkezett az elmúlt időben, ketten kimondottan rossz állapotban. Coralt drasztikusan lesoványodva találták Diósberényben, Stilot pedig bolháktól hemzsegve szinte kopaszon Koppányszántón. Mindkét kutya kezelését megkezdték és bíznak benne, hogy hamarosan újra erejük teljében lesznek, de addig is mindenkit az örökbefogadásra biztatnak, hiszen rengeteg az egészséges, életerős eb.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!