Kezdik összeszedni magukat

2022.11.26. 17:00

Horányi Ottilia kutyái iskolába járnak

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Horányi Ottilia kutyái új gazdára várnak, áprilisi halála óta kedvencei ugyanis gazdátlanul maradtak. Sajnos még senki nem jelentkezett értük, de a kutyusok kezdik összeszedni magukat. Lefogytak, és még tréningre is járnak!

Horváth-Buthy Lilla

Bozont

Forrás: fehervariallatotthon.hu / Esszé

Ha vasárnap, akkor suli! Legalábbis a Herosz Fehérvári Állatotthonban. Az önkéntesek trenírozzák ilyenkor a kutyákat Bertha Viktória tréner segítségével. Ide "járnak" az elhunyt zenetanár, karnagy szeretett, árván maradt kedvencei, Bodri és Bozont is.

Bodri
Forrás:  fehervariallatotthon.hu / Esszé

 A közösségi oldalon megosztott videón öröm látni, hogy milyen felszabadultan mozognak, dolgoznak a kifutóban. A cikkünkben közölt fotók pedig még bekerülésük környékén készültek. Az aktívabb élettől fogytak is már, Bodri pedig a zsinóros rasztaszakállától is megszabadult a modellkedés óta. 

Fontos hangsúlyozni, még mindketten gazdira várnak: ahogy a gondozók írják, eleinte félénkek voltak, de már feloldódtak, élénk és vidámak lettek, megjött a hangjuk is.  A puli jellegű keverék ebek együtt szeretnének új családot találni. Elsősorban kertbe, udvarra ajánlják őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!