504 versenyzővel

2022.09.10. 18:53

Agárdi agármustrán jártunk - a legkisebb olasztól a legnagyobb ír farkasig mindent láttunk (Képgalériával)

Az agárdi agármustra második alkalommal kápráztatta el a látogatókat ezen a hétvégén a Velencei-tó partján. Képviseltette magát minden agárfajta, a kiállítók pedig népviseletben pompáztak.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Második alkalommal szervezte Agárdra, a Sirály strandra klubversenyét a Magyar Agár Klub. A fajta minden képviselőjével találkozhatott a látogató a legkisebb olasztól a legnagyobb ír farkasig. A főszervező Haller Zoltán tavaly a retro stílusnak, idén pedig a népviseletnek és a magyar hagyományoknak adott teret a rendezvényen. Ez pedig igazán különlegessé és hangulatossá tette a kiállítást. Amelyre neves bírók érkeztek idén is, volt, aki egyenesen Japánból érkezett – mutatott rá a főszervező.

- Nagyon szeretem az országomat, s noha bejártam a világot, mégis itt a legjobb élni. Szeretek mindent, ami magyar – ebből most mindent szerettem volna megmutatni a rendezvényen – fogalmazott Haller Zoltán, elárulva: a tavalyi rekord nevezés után idén a nevezések több mint dupláját érték el az 504 versenyzővel. Magyarország mellett Litvánia, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Németország agarai is képviseltették magukat a klubkiállításon.

A kép bal alsó ikonjára kattintva további fotók érhetők el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!