Fogadj örökbe!

2022.01.18. 15:30

Szerető otthonra várnak az ASKA mentettjei

Új otthonra várnak az ASKA csapata által gondozott kutyák. Elérhetőség: 06/30-317-4370.

Baráth Eszter

Áfonya

Kono

Kono, a 2019-ben született keverék kan szeret nagyokat sétálni és már labdázna is új családjával. Még van mit tanulnia, de ez nem akadálya, hogy minél előbb gazdához kerüljön. 

Boston

Boston, a 2021 nyarán született kan testvérével együtt érkezett a menhelyre, látszanak rajta a staff szülő jegyei. Barátságos, kedves, gyorsan tanul, és a póráztól sem fél. Jó lenne, ha minél előbb gazdához kerülne és el tudna kezdeni tanulni a kutyaiskolában.

 

Áfonya

Áfonya kedves, szeretetéhes és ugyanakkor mégis nagyon félős kutya. Biztos, hogy nagyot csalódott valakiben, akiben megbízott, ezért gondozói szerint időre van szüksége ahhoz, hogy ezt feldolgozza. Türelmes és szerető gazdára van szüksége a 2020-ban született Áfonyának.

Tyson

Nem tudni, mi történhetett Tysonnal, a 2020 őszén született kannal. A pórázt ismeri és szépen használja, ugyanakkor félénk. Leendő gazdájától bátorításra van szüksége. Társaival jól kijön, szereti a többi ebet, akár második kutyának is vihető. Kutyaiskola javasolt számára.

Fred

Fred, a 2019-ben született mini staff keverék nagyon félős. Az embereket még fenntartásokkal kezeli, gondozói azon munkálkodnak, hogy ezeket elfelejtse. Más kutyákkal viszont jól érzi magát. Leendő gazdájának még dolgoznia kell vele, de egy okos kutyát kap majd.

Kapitány

Kapitány 2018-ban született, bár koránál idősebbnek látszik. Gondozói ebből arra következtetnek, nem volt igazán jó élete. Elég panaszkodós, valamit nagyon el szeretne mesélni. A pórázt még nem ismeri, nem foglalkoztak vele. Szerető családra van szüksége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!