Családra vágynak

2021.12.13. 15:30

Gazdit keresnek az etyeki mentett kutyusok

Szerető családra várnak az Etyeki Állatvédők Egyesületének gondozottjai. Elérhetőség: 06-70-339-3856.

Baráth Eszter

Forrás: Bóbita

Bóbita 4 éves, nagyon bújós, szeretetéhes. Elütötték, az autós az állatkórházba vitte, de mivel chipje nem volt, és nem kereste senki, a menhelyre került.

Jancsi, a körülbelül 10 éves keverék korábbi otthonában gazdái költözés után hátra hagyták. A környéken keresett társaságot, bár szívesen látták, elhelyezni nem tudták. Jancsi látása valószínű nem tökéletes, életkora ellenére viszont kifejezetten fiatalos. Tart az idegenektől.

Kormi

Kormi, a két éves kan hajléktalanok kutyája volt, egy telep felszámolása után került a menhelyre. Fiatal, félénk és szeretetéhes kutya. Korábban nem sok jót kaphatott, mert kezdetben nem érti mit akarnak tőle gondozói, de az látszik rajta, hogy bízni és szeretni akar.

Sünci

Sünci, a körülbelül két éves keverék szukát különleges külsővel áldották meg. Korábban a kisvárdai menhelyen élt, de ott minimálisra csökkent az esélye annak, hogy valaki hazavigye. Ezért került Etyekre és most ott várja, hogy egy boldog család részévé válhasson.

Tonic

Tonic az utóbbi 7 évet a kisvárdai menhelyen töltötte, ennek ellenére Etyeken sem engedte el a reményt, hogy egy napon valaki a családjába fogadja. A közepes termetű kan eleinte kicsit bátortalan, de nagyon hálás és nyugodt kutya. Boldog, amikor emberek társaságában lehet.

Zsuzsi

Zsuzsi körülbelül 4 éves. A közepes termetű szuka kölykei már korábban megtalálták új családjaikat, Zsuzsi viszont még mindig vár leendő gazdájára. Barátságos, kedves tekintetű és rendkívül hálás kutya. Olyan családot keresnek számára, ahol élete végéig sok szeretetet kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!