Frissen Fejérből

2021.10.19. 16:30

Gazdit keresnek a Herosz kutyusai és cicái

Az alábbi kutyák és macskák társaikkal a Herosz állatotthonban várják új családjukat

Baráth Eszter

Pitypang három hónapos, anyját elütötte egy autó, így került önkéntesekhez, akik cumival etették. Játékos és eleven, szeret dobozba mászni és abban aludni, játszani.

Nikát kéthetes kölykeivel együtt vitték be az állatotthonba. Az alapján, amit elmondtak róla, beszökött egy kertbe, és ott hozta világra öt kicsinyét. Szeretetéhes, hálás kutya, nagy szüksége van egy olyan gazdára, akivel felfedezheti a világot, de biztonságban is érezheti magát.

Water nyolc hónapos keverék kan. Testvéreivel együtt dobták ki, két falu határában találtak rá. Aktív, pörgős, éber és figyelmes, valószínűleg terelőkutya-vérvonal lehet benne. Nagyon keresi az emberek közelségét. Nyugodt, és jó kezekben hálás kutya válik belőle.

Misi, az egyéves kandúr teljes mértékben tisztában van adottságaival, ennek megfelelően méltóságteljes, szeretetéhes macska. Megtalálójánál nem maradhatott, mert az otthoni macskája nem látta szívesen a vetélytársat. Jól érzi magát társaival, de igényli a foglalkozást.

Luca, az egyéves moszkvai őrkutya keverék előéletét nem ismerik. Eleinte félt, tudomást sem akart venni a gondozókról. Mára már megbátorodott, és nagyon energikus, boldog. Következetes nevelésre és pozitív megerősítésre van szüksége, kutyaiskola erősen ajánlott neki.

Jilli története sajnos tipikus. Az anyukáját befogadták, de kiderült, hogy vemhes, ami ellen nem tettek semmit, hagyták leelleni, és kölykeivel együtt leadták. Az öt hónapos nőstény gondozóinak köszönhetően szépen fejlődik, az óvodában jól eljátszik társaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!