Gazdikereső

2019.01.28. 14:15

Imádod a tündéri kutyusokat? Vigyél haza egyet!

Ezek a tündéri jószágok a Fema Állatmentő Egyesületnél várják új, szerető családjukat.

feol.hu

Miki

Miki

Miki: a 3 hónapos eleven kisfiú. Kitett gyerekként érkezett Miklós napján a Femához. Amilyen kis félős volt, most annyira kis cserfes. Közepes termetű, nagyon szép, vagány legény lesz belőle, már most nagyon jó házőrző.

Miki

Zokni

Zokni: fél éve várja az igazit, sajnos még sikertelenül, pedig formás lábai és ragyogó szemei páratlanok. Egyéves, nagyon okos és ragaszkodó. Tökéletes játszótárs egy tizenéves gyerkőc mellé, aki már tudja értékelni ezt az igazgyöngyöt.

Zokni

Pöcök

Pöcök: napokig az utcán élt, egy kerítés előtt éjszakázott összehúzódva a mínuszokban. Most nagyon boldog és hálás azért, mert a Fema befogadta. Imád a kanapén heverészni, és nagyon szeret labdázni. Gyerekek mellé a legjobb választás.

Pöcök

Tücsök és Janika

Tücsök és Janika: két kis tesó. Két csodaszép tacsimix fiúcska. Egyikük félősebb, másikuk egy igazi gézengúz. Boldogok, kiegyensúlyozott gyerekek, kb. 4 hónaposak. Ha valaki nagy sétákat tervez és szeretne emellé társat, akkor ők az igaziak!

Tücsök és Janika

Bettike

Bettike: három hónapos keverék kislány. Először kicsit félős, de pár perc múlva már bújik és hozza a labdát. Imád a többiekkel játszani az udvaron, de ha a kanapén kell heverészni, akkor sem sértődik meg…

Bettike

Ropi

Ő itt Ropi, a bájos, fekete kutyus.

Ropi

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!