imádnivaló tappancsok

2018.08.07. 16:27

Bújós, kedves kutyusok keresik új gazdijukat

Ezúttal az Etyeki Állatmentő Egyesület mutatja be gondozottjait, akik nagyon szeretnének gazdit találni maguknak!

S. Töttő Rita

Benji: fiatal, két év körüli kistermetű cukiság. Más kutyákkal jó a viszonya, de egyedüli kutyaként lenne a legboldogabb, ahol a gazdi figyelme és szeretete csak és kizárólag rá összpontosulhatna.

Latyak: kedves, bújós, hat év körüli puli jellegű kutyafiú. Gazdája elhunyt, ő egyedül maradt, az örökösök pedig nem tartottak rá igényt, így került az etyekiekhez.

Szebi: egy tacsi méretű apróság, akinek idős gazdája sajnos nem tudott tovább gondoskodni róla. Türelemmel, megértéssel kell közelíteni felé. Szeret sétálgatni az udvaron, nincs nagy mozgásigénye.

Turbó: hét év körüli kutyus. Bújós és embercentrikus, mindenkivel kedves, barátságos. Imádja a sétát, alig tud betelni a szabadság érzésével. Közepes méretű, gyerekek mellé is jó választás.

Ubul: jámbor, kedves, négy év körüli, nyugodt szépség. Nehezen viseli a bezártságot. Kutyatársakkal jól kijön. Pórázon szépen sétál, szereti a mozgást, de legfőképp a gazdi társaságát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!